Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close

 

 



Menu w dniach 15.05.2022 - 22.05.2022

 

  

 

 

 

Niedziela (15.05)


1.       400ml fasolowa z makaronem,100g brizol wołowo-wieprzowy,130 g chleb

2.       100/150g schab pieczony w sosie ,150g sałatka,,colesław’’,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       60g wędlina,20 g masło ,50g ser żółty,2 szt .bułki , 200ml.herbata ,50g dodatek warzywny


Poniedziałek (16.05)


1.       400ml wiejska z ziemniakami ,100g eskalopka wieprzowa,130g chleb

2.       100g stek bity z cebulą  ,150g buraczki gotowane,130g chleb

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       50g wędlina , 20 g masło ,70g ser biały plastry, 50 g dodatek warzywny, 2szt.bułki,200ml herbata

 

Wtorek (17.05)


1.    400ml grochowa z makaronem,1 szt. burger wołowo-wieprzowy

2.    100/150g gulasz wieprzowy w sosie,200g kasza,150g sałatka z ogórków kiszonych

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.  70 g wędlina ,20g masło,100g sałatka z selera konserwowego, 2 szt. bułki , 200 ml herbata,30g dodatek warzywny

4. 500g pierogi ruskie (pakowane)

             

Środa (18.05)


1.       200g kiełbasa z rusztu z cebulą,20g musztarda,20g ketchup,130g chleb ,200ml herbata

2.       100g kotlet schabowy,150g kapusta gotowana,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70g wędlina ,20g masło,1 ½  szt.jajko,20g majonez,50g dodatek warzywny,2szt.bułki,200ml herbata

4.       400g pierogi z kapustą i mięsem (pakowane)

  

Czwartek (19.05)


1. 400ml kapuśniak  z ziemniakami,100g łopatka pieczona,130g chleb

2. 300g fasolka po bretońsku ,80g wieprzowina  mielona, 130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70 g wędlina  , 20 g masło ,1 szt. pasztecik z drobiu, 50g dodatek warzywny, 2szt.bułki, 200ml herbata         

4.       Pierogi z serem (pakowane )

            

Piątek (20.05)


1.       400ml jarzynowa z  ziemniakami,300g łazanki z kapustą i pieczarkami, 130g chleb

2.       120g ryba panierowana (miruna), 150g sos grecki lub surówka z kapusty kiszonej,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3. 60g wędlina,20g masło,50g ser żółty,50g dodatek warzywny,2 szt.bułki,200ml herbata

 

Sobota (21.05)


1.       400ml ogórkowa z ziemniakami,3 szt. parówki cienkie,130 g chleb

2.      120g kotlet de volaille,150g marchewka gotowana,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       110g wędlina  mieszana,20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki ,  200ml herbata 

 

Niedziela (22.05)


1.       400ml rosół z makaronem,1szt. udko z kurczaka,130 g chleb

2.       100/150g karczek  pieczony w sosie ,150g sałatka z kapusty czerwonej,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       50g wędlina,20 g masło ,60g ser topiony plastry ,2 szt.bułki , 200ml.herbata ,50g dodatek warzywny

 

Nasze punkty gastronomiczne 



L.p

Nazwa punktu

Wydział  Spółka

Lokalizacja

GODZINY PRACY BUFETÓW

I   ZMIANA

II  ZMIANA

III   ZMIANA

1

Bar 3

BWG

budynek administracyjno - socjalny

czynne 7.30 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 12.00

czynne 15.30 - 17.30

czynne  0.10 - 2.00 

2

Bar 10

Koksownia

budynek wolno stojący

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

czynne 16.00 - 18.00

nieczynne                  posiłki wydawane w formie catering

3

Bar 11

BWZ

budynek administracyjno - socjalny

czynne 7.45 - 14.00  przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

nieczynne

nieczynne

4

Bar 14

Tubular

budynek administracyjno - socjalny

czynne 8.00 - 14.30  przerwa porządkowa 11.00 - 12.30

czynne 16.30 - 18.30 uzgodnone z wydziałem

nieczynne             posiłki wydawane w formie catering

5

Bar 16

wielkie piece

budynek administracyjno - socjalny

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 11.30

posiłki wydawane w formie catering

nieczynne             posiłki wydawane formie catering

6

Bar 19

BGW

budynek administracyjny

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

nieczynne

nieczynne

7

Bar LTT

budynek administracyjny

brama nr 2

czynne 8.30 - 14.45 przerwa porządkowa 11.00 - 11.30

nieczynne

nieczynne

8

Kiosk nr n1

BWZ

hala ocynkowni

wydawanie posiłków  8.00 - 9.30

wydawanie posiłków 18.00 - 19.30

wydawanie posiłków 00.00 - 1.30

9

Kiosk nr 2

BWZ

hala karoseryjna

wydawanie posiłków  7.30  - 9.30

wydawanie posiłków 17.15 - 18.30

wydawanie posiłków 00.00 - 01.30

10

Kiosk nr 3

BWZ

hala karoseryjna

wydawanie posiłków  7.30  - 9.30

wydawanie posiłków 17.15 - 18.30

wydawanie posiłków 23.40 - 00.30