Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close
„Najbardziej pożyteczne w życiu
to własne doświadczenie.”
- Walter Scott

Doświadczenie zdobyte przez naszych pracowników i ich zaangażowanie w realizację powierzonych zadań skutkuje świadczeniem przez nas usług dla ponad 50 podmiotów gospodarczych oraz szeregu osób fizycznych.

„Zawsze wolę zaufać najlepszemu ze wszystkich - to taka oszczędność czasu.”
- Rudyard Kipling

Dlatego współpracując z nami wybieracie Państwo profesjonalizm i najwyższą jakość usług.

aktualizacja dn. 08-06-2018 (administrator)

 

 

 

Menu w dniach

08  -  17 VI  2018

 

 

 

CENTRALNA KUCHNIA - AMP, Bufet LTT

 

 


PIĄTEK (08.06)
• 400ml zupa brokułowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa brokułowa z ziemniakami, 300g pierogi z serem na słodko, 130g chleb
• 120g ryba panierowana (Dorsz), 150g surówka z kiszonej kapusty i marchwi lub 150g sos grecki, 130g chleb
• 2*50g filety wieprzowe mielone, 150g sos pieczarkowy, 150g surówka z marchwi i selera, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 2 szt. serek topiony Ser-Top, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


SOBOTA (09.06)
• 400ml krupnik z ziemniakami, 150g żeberko duszone, 130g chleb
• 120g kieszonka ze schabu z pieczarkami, 150g kapusta zasmażana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 110g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


NIEDZIELA (10.06)
• 100g filet drobiowy w płatkach kukurydzianych, 150g marchewka z groszkiem, 130g chleb
• 100g/150g gulasz wieprzowy, 100g ogórek konserwowy, 200g kasza
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 50g ser żółty, 20g masło, 60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


PONIEDZIAŁEK (11.06)
• 400ml kapuśniak z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml kapuśniak z ziemniakami, 150g kiełbasa śląska na gorąco, 130g chleb
• 100g/150g wieprzowa sztuka mięsa w sosie chrzanowym, 150g sałatka z buraczków, 130g chleb
• 100g rumsztyk wołowo–wieprzowy z jarzyną duszoną, 150g kapusta zasmażana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek topiony Hochland, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


WTOREK (12.06)
• 400ml zupa ziemniaczana zasmażana
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa gulaszowa z ziemniakami, 1 szt. Hot–Dog, 80g chleb
• 100g eskalop bity drobiowy, 150g buraczki zasmażane, 130g chleb
• 2*50g pulpety wieprzowe, 150g sos koperkowy, 200g ryż, 150g surówka z warzyw mieszanych
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. pasztecik drobiowy wielkopolski, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


ŚRODA (13.06)
• 400ml zupa grzybowa z makaronem
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa grzybowa z makaronem, 100g stek mielony, 130g chleb
• 120g/150g pierś z kurczaka duszona w sosie jarzynowym, 130g chleb, 150g sałatka z czerwonej kapusty
• 200g kiełbasa z rusztu z cebulką duszoną, 20g musztarda, 20g ketchup, 130g chleb, 200ml herbata
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 100g pasta z jaj, 20g masło, 70g wędlina, 2 szt. bułki, 200ml herbata


CZWARTEK (14.06)
• 400ml botwinka z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml botwinka z ziemniakami, 3 szt. kartacze z mięsem, 130g chleb
• 1 szt. udko pieczone, 150g marchewka z groszkiem, 130g chleb
• 300g bigos, 100g kotlet mielony wieprzowo–wołowy, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 60g salceson, 20g masło, 60g wędlina, 30g chrzan, 2 szt. bułki, 200ml herbata


PIĄTEK (15.06)
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami, 300g łazanki z mięsem i kapustą, 130g chleb
• 120g ryba panierowana (Dorsz), 150g surówka z kiszonej kapusty i marchwi lub 150g sos grecki, 130g chleb
• 120g/150g roladka wieprzowa nadziewana pieczarkami w sosie pieczarkowym, 150g surówka z marchewki i chrzanu, 200g kasza
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek typu „maślany”, 20g masło, 60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


SOBOTA (16.06)
• 400ml żurek z ziemniakami, 100g łopatka pieczona, 130g chleb
• 120g koperta ze schabu z wędliną i serem, 150g kapusta gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 50g ser żółty, 20g masło, 60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


NIEDZIELA (17.06)
• 100g kotlet górski, 150g marchewka z groszkiem, 130g chleb
• 100g/150g schab pieczony ze śliwką w sosie pieczeniowym, 150g sałatka z czerwonej kapusty, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 110g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata



 

 

 

*Możliwe występowanie alergenów: gluten, skorupiaki, jaja, ryby, orzeszki ziemne, soja, laktoza, orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, łubin, mięczaki