Menu w dniach 15.05.2022 - 22.05.2022
Niedziela (15.05)
1. 400ml fasolowa z makaronem,100g brizol wołowo-wieprzowy,130 g chleb
2. 100/150g schab pieczony w sosie ,150g sałatka,,colesław’’,130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 60g wędlina,20 g masło ,50g ser żółty,2 szt .bułki , 200ml.herbata ,50g dodatek warzywny
Poniedziałek (16.05)
1. 400ml wiejska z ziemniakami ,100g eskalopka wieprzowa,130g chleb
2. 100g stek bity z cebulą ,150g buraczki gotowane,130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 50g wędlina , 20 g masło ,70g ser biały plastry, 50 g dodatek warzywny, 2szt.bułki,200ml herbata
Wtorek (17.05)
1. 400ml grochowa z makaronem,1 szt. burger wołowo-wieprzowy
2. 100/150g gulasz wieprzowy w sosie,200g kasza,150g sałatka z ogórków kiszonych
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 70 g wędlina ,20g masło,100g sałatka z selera konserwowego, 2 szt. bułki , 200 ml herbata,30g dodatek warzywny
4. 500g pierogi ruskie (pakowane)
Środa (18.05)
1. 200g kiełbasa z rusztu z cebulą,20g musztarda,20g ketchup,130g chleb ,200ml herbata
2. 100g kotlet schabowy,150g kapusta gotowana,130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 70g wędlina ,20g masło,1 ½ szt.jajko,20g majonez,50g dodatek warzywny,2szt.bułki,200ml herbata
4. 400g pierogi z kapustą i mięsem (pakowane)
Czwartek (19.05)
1. 400ml kapuśniak z ziemniakami,100g łopatka pieczona,130g chleb
2. 300g fasolka po bretońsku ,80g wieprzowina mielona, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 70 g wędlina , 20 g masło ,1 szt. pasztecik z drobiu, 50g dodatek warzywny, 2szt.bułki, 200ml herbata
4. Pierogi z serem (pakowane )
Piątek (20.05)
1. 400ml jarzynowa z ziemniakami,300g łazanki z kapustą i pieczarkami, 130g chleb
2. 120g ryba panierowana (miruna), 150g sos grecki lub surówka z kapusty kiszonej,130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 60g wędlina,20g masło,50g ser żółty,50g dodatek warzywny,2 szt.bułki,200ml herbata
Sobota (21.05)
1. 400ml ogórkowa z ziemniakami,3 szt. parówki cienkie,130 g chleb
2. 120g kotlet de volaille,150g marchewka gotowana,130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 110g wędlina mieszana,20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki , 200ml herbata
Niedziela (22.05)
1. 400ml rosół z makaronem,1szt. udko z kurczaka,130 g chleb
2. 100/150g karczek pieczony w sosie ,150g sałatka z kapusty czerwonej,130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 50g wędlina,20 g masło ,60g ser topiony plastry ,2 szt.bułki , 200ml.herbata ,50g dodatek warzywny
Nasze punkty gastronomiczne
L.p |
Nazwa punktu |
Wydział Spółka |
Lokalizacja |
GODZINY PRACY BUFETÓW |
||
I ZMIANA |
II ZMIANA |
III ZMIANA |
||||
1 |
Bar 3 |
BWG |
budynek administracyjno - socjalny |
czynne 7.30 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 12.00 |
czynne 15.30 - 17.30 |
czynne 0.10 - 2.00 |
2 |
Bar 10 |
Koksownia |
budynek wolno stojący |
czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00 |
czynne 16.00 - 18.00 |
nieczynne posiłki wydawane w formie catering |
3 |
Bar 11 |
BWZ |
budynek administracyjno - socjalny |
czynne 7.45 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00 |
nieczynne |
nieczynne |
4 |
Bar 14 |
Tubular |
budynek administracyjno - socjalny |
czynne 8.00 - 14.30 przerwa porządkowa 11.00 - 12.30 |
czynne 16.30 - 18.30 uzgodnone z wydziałem |
nieczynne posiłki wydawane w formie catering |
5 |
Bar 16 |
wielkie piece |
budynek administracyjno - socjalny |
czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 11.30 |
posiłki wydawane w formie catering |
nieczynne posiłki wydawane formie catering |
6 |
Bar 19 |
BGW |
budynek administracyjny |
czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00 |
nieczynne |
nieczynne |
7 |
Bar LTT |
budynek administracyjny |
brama nr 2 |
czynne 8.30 - 14.45 przerwa porządkowa 11.00 - 11.30 |
nieczynne |
nieczynne |
8 |
Kiosk nr n1 |
BWZ |
hala ocynkowni |
wydawanie posiłków 8.00 - 9.30 |
wydawanie posiłków 18.00 - 19.30 |
wydawanie posiłków 00.00 - 1.30 |
9 |
Kiosk nr 2 |
BWZ |
hala karoseryjna |
wydawanie posiłków 7.30 - 9.30 |
wydawanie posiłków 17.15 - 18.30 |
wydawanie posiłków 00.00 - 01.30 |
10 |
Kiosk nr 3 |
BWZ |
hala karoseryjna |
wydawanie posiłków 7.30 - 9.30 |
wydawanie posiłków 17.15 - 18.30 |
wydawanie posiłków 23.40 - 00.30 |