Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close
„Najbardziej pożyteczne w życiu
to własne doświadczenie.”
- Walter Scott

Doświadczenie zdobyte przez naszych pracowników i ich zaangażowanie w realizację powierzonych zadań skutkuje świadczeniem przez nas usług dla ponad 50 podmiotów gospodarczych oraz szeregu osób fizycznych.

„Zawsze wolę zaufać najlepszemu ze wszystkich - to taka oszczędność czasu.”
- Rudyard Kipling

Dlatego współpracując z nami wybieracie Państwo profesjonalizm i najwyższą jakość usług.

aktualizacja dn. 23-02-2018 (administrator)

 

 

 

Menu w dniach

23  II  -  04  III  2018

 

 

 

CENTRALNA KUCHNIA - AMP, Bufet LTT

 

 


PIĄTEK (23.02)
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami, 300g pierogi kapustą i pieczarkami, 130g chleb
• 120g ryba panierowana (Dorsz), 150g surówka z kiszonej kapusty,130g chleb
• 100g/150g kurczak w sosie słodko kwaśnym, 200g ryż
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 100g pasta z jaj, 20g masło, 60g wędlina, 2 szt. bułki, 200ml herbata


SOBOTA (24.02)
• 400ml zupa pomidorowa z makaronem, 1szt. udko, 130g chleb
• 120g koperta ze schabu z szynką i serem żółtym, 150g kapusta gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 2 szt. serek typu "Ser-Top", 20g masło, 70g wędlina, 30g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


NIEDZIELA (25.02)
• 400ml zupa kapuśniak z ziemniakami, 2 szt. serdelki, 130g chleb
• 100g stek bity z cebulą, 150g buraki gotowane, 150g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. (50g) pasztecik, 20g masło, 60g wędlina, 30g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


PONIEDZIAŁEK (26.02)
• 400ml zupa fasolowa z makaronem
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa fasolowa z makaronem, 100g brizol wołowo-wieprzowy, 130g chleb
• 100g/150g pieczeń wieprzowa w sosie, 150g sałatka z kapusty biało-czerwonej, 130g chleb
• 400g potrawka z żołądków, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek do chleba, 20g masło, 60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


WTOREK (27.02)
• 400ml żurek z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml żurek z ziemniakami, ok. 140g kiełbasa biała, 139 g chleb
• 120g/150g filet w sosie jarzynowym, 150g sałatka z buraczków, 130g chleb
• 300g bigos, 100g sznycel, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 100g wędlina, 50g dodatek warzywny, 20g masło, 2 szt. bułki, 200ml herbata


ŚRODA (28.02)
• 400ml krupnik z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml krupnik z ziemniakami, 150g żeberko wieprzowe, 130g chleb
• 100g kotlet schabowy, 150g marchewka gotowana, 130g chleb
• 2*50g klopsiki wieprzowe, 150g sos myśliwski, 150g sałatki z białej kapusty, 200g kasza
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek Hochland, 70g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


CZWARTEK (01.03)
• 400ml zupa ziemniaczana
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa gulaszowa, 1szt. hot-dog, 80g chleb
• 100g/150g bitka wieprzowa w sosie, 100g sałatka z ogórków kiszonych, 130g chleb
• 100g stek mielony z pieczarkami, kiełbasa śląska 70g, 150g kapusta gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 50g ser żółty, 60g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


PIĄTEK (02.03)
• 400ml zupa brokułowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa brokułowa z ziemniakami, 300g pierogi z serem, 130g chleb
• 120g ryba panierowana (Dorsz), 150g surówka z czerwonej kapusty lub sos grecki,130g chleb
• 2*50g filety mielony, 150g sos staropolski, 150g surówka z warzyw mieszanych, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 100g sałatka z tuńczyka, 20g masło, 70g wędlina lub ser żółty, 2 szt. bułki, 200ml herbata


SOBOTA (03.03)
• 400ml zupa wiejska, 100g rumsztyk z cebulą, 130g chleb
• 100g schab po florencku, 150g kapusta gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 i 1/2 szt. jajko, 20g majonez, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


NIEDZIELA (04.03)
• 100g/150g gulasz wieprzowy w sosie jarzynowo-paprykowym, 100g ogórek konserwowy, 200g kasza
• 100g kotlet drobiowy panierowany, 150g buraki gotowany, 150g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 50g kiełbasa cienka, 20g masło, 60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata



 

 

 

*Możliwe występowanie alergenów: gluten, skorupiaki, jaja, ryby, orzeszki ziemne, soja, laktoza, orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, łubin, mięczaki