Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close

Menu w dniach 7.03.2020 - 14.03.2021


W związku z ogłoszonym stanem epidemii informujemy, że od dnia 30.03.2020r. podjęto w porozumieniu z AMP decyzję o ograniczeniu ilości posiłków dla pracowników  do  dwóch  dziennie plus  posiłek  śniadaniowy. Takie działanie  ma na celu ograniczenie czasu przebywania przy linii wydawczej posiłków, a w konsekwencji zwiększenie zabezpieczenia personelu wydawczego i konsumentów.

 

 

 

 

 

Niedziela (7.03)


1.       100/150 karczek pieczony w sosie,150g sałatka z kapusty czerwonej, 130 g chleb

2.       100 g kotlet górski panierowany,150g fasolka szparagowa,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.            110g wędlina  mieszana, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki , 200ml.herbata 


Poniedziałek (8.03)


1.       400ml potrawka z żołądków drobiowych,130g chleb

2.       2*50g zraziki wieprzowe,150g sos myśliwski,150g sałatka z kapusty białej ,200g kopytka

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       60g wędlina,1szt. serek do chleba, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny, 2 szt bułki, 200 ml herbata

 

Wtorek (9.03)


1.    400ml wiejska z ziemniakami,100g sznycel,130g chleb

2.    100g schab po florencku, 150g kapusta gotowana,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.   70 g wędlina ,20g masło,100g sałatka z selera konserwowego, 2 szt. bułki , 200 ml herbata,30g dodatek warzywny

             

Środa (10.03)


1.       120g kotlet de volaiile ,150g marchewka gotowana,130g chleb

2.       200g kiełbasa z rusztu z cebulą,20g musztarda,20g ketchup,130g chleb,200ml herbata            

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70g wędlina ,1 ½ szt.jajko,20g majonez,20 g masło , 2 szt bułki , 200 ml herbata,  50g dodatek warzywny

4.       400g pierogi z kapustą i mięsem(pakowane)

 

 

Czwartek ( 11.03)


1.       400ml pieczarkowa z ziemniakami ,250g galareta drobiowo-wieprzowa,130g chleb

2.       300g fasolka po bretońsku,80g wieprzowina mielona,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3. 110 g wędlina  mieszana, 20 g masło, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki , 200ml herbata

4.       400g naleśniki z serem (pakowane po 4szt.)

            

Piątek ( 12.03)


1.        400ml brokułowa z ziemniakami,300g pierogi  ruskie,130g chleb

2.       120 g Dorsz panierowany  , 150 g surówka z kiszonej kapusty lub sos grecki, 130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.        70g ser żółty,100g sałatka z tuńczyka, 20 g masło ,30g dodatek warzywny, 2szt. bułki, 20ml herbata

 

Sobota (13.03)


1.       400ml kapuśniak z ziemniakami, 3szt parówki cienkie, 130 g chleb

2.      100g kotlet schabowy,150g buraki  gotowane,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70g wędlina ,1 szt. pasztecik z drobiu, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki , 200 ml herbata

 

Niedziela (14.03)


1.       400ml krupnik z ziemniakami,150g żeberko wieprzowe,130 g chleb

2.       100g eskalop z drobiu ,150g  marchewka gotowana,130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.      70g wędlina ,2 szt.serek ,, ser-top’’, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki ,200ml.herbata