Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close
„Najbardziej pożyteczne w życiu
to własne doświadczenie.”
- Walter Scott

Doświadczenie zdobyte przez naszych pracowników i ich zaangażowanie w realizację powierzonych zadań skutkuje świadczeniem przez nas usług dla ponad 50 podmiotów gospodarczych oraz szeregu osób fizycznych.

„Zawsze wolę zaufać najlepszemu ze wszystkich - to taka oszczędność czasu.”
- Rudyard Kipling

Dlatego współpracując z nami wybieracie Państwo profesjonalizm i najwyższą jakość usług.

aktualizacja dn. 12-10-2018 (administrator)

 

 

 

Menu w dniach

12  -  21  X  2018

 

 

 

CENTRALNA KUCHNIA - AMP, Bufet LTT

 


PIĄTEK (12.10)
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami, 300g pierogi z kapustą i pieczarkami, 130g chleb
• 120g ryba panierowana (Dorsz), 150g surówka z kiszonej kapusty i marchwi lub 150g sos grecki, 130g chleb
• 120g/150g roladka drobiowa nadziewana szpinakiem w sosie koperkowym, 150g surówka z marchewki, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 100g sałatka jarzynowa, 20g masło, 70g wędlina lub 70g ser żółty, 2 szt. bułki, 200ml herbata


SOBOTA (13.10)
• 400ml zupa wiejska z ziemniakami, 100g eskalopka wieprzowa mielona, 130g chleb
• 100g/150g bitka ze schabu w sosie własnym, 150g sałatka „Colesław”, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek topiony Hochland, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


NIEDZIELA (14.10)
• 400ml zupa grochowa z makaronem, 100g rumsztyk wołowo–wieprzowy, 130g chleb
• 120g/150g filet drobiowy sauté w sosie meksykańskim, 150g sałatka z kapusty biało–czerwonej, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. pasztecik drobiowy firmowy, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


PONIEDZIAŁEK (15.10)
• 400ml zupa pomidorowa z makaronem
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml flaczki wołowe, 130g chleb
• 100g/150g gulasz wieprzowy, 200g kasza, 100g ogórek konserwowy
• 100g kotlet górski, 150g kapusta zasmażana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 50g ser żółty, 20g masło, 60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


WTOREK (16.10)
• 400ml zupa paprykowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa paprykowa z ziemniakami, 100g łopatka pieczona, 130g chleb
• 100g schab duszony z cebulką, 150g buraczki zasmażane, 130g chleb
• 300g bigos, 100g kotlet mielony wieprzowo–wołowy, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek typu "maślany" lub serek "górski przysmak", 20g masło, 60g wędlina, 2 szt. bułki, 200ml herbata


ŚRODA (17.10)
• 400ml kapuśniak z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml kapuśniak z ziemniakami, 120g boczek gotowany, 130g chleb
• 120g koperta ze schabu z wędliną i serem żółtym, 150g marchewka z groszkiem, 130g chleb
• 2*50g filety wieprzowe mielone, 150g sos staropolski, 200g kasza, 150g sałatka z buraczków
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 100g sałatka z selera konserwowego, 20g masło, 70g wędlina, 2 szt. bułki, 200ml herbata


CZWARTEK (18.10)
• 400ml zupa ogórkowa z ryżem
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa ogórkowa z ryżem, 3 szt. parówki cienkie, 130g chleb
• 100g kotlet drobiowy panierowany, 150g kapusta zasmażana, 130g chleb
• 120g/150g roladka wieprzowa mielona nadziewana pieczarkami w sosie pieczarkowym, 150g surówka z marchewki, 200g ryż
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 60g pieczeń rzymska, 20g masło, 60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


PIĄTEK (19.10)
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami, 300g łazanki z mięsem i kapustą, 130g chleb
• 120g ryba panierowana (Dorsz), 150g sałatka z czerwonej kapusty lub 150g kapusta zasmażana, 130g chleb
• 100g/150g karczek pieczony w sosie pieczeniowym, 150g sałatka z ogórków kiszonych, marchewki i kukurydzy, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 i 1/2 szt. jajko gotowane, 20g masło, 70g wędlina, 20 majonez, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


SOBOTA (20.10)
• 400ml krupnik z ziemniakami, 150g żeberko duszone, 130g chleb
• 100g eskalop drobiowy, 150g fasolka szparagowa, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. pasztecik firmowy drobiowy, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


NIEDZIELA (21.10)
• 400ml zupa pomidorowa z ryżem, 1 szt. udko pieczone, 130g chleb
• 100g stek bity z pieczarkami, 150g kapusta zasmażana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek topiony Hochland, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata




 

 

*Możliwe występowanie alergenów: gluten, skorupiaki, jaja, ryby, orzeszki ziemne, soja, laktoza, orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, łubin, mięczaki