Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close
„Najbardziej pożyteczne w życiu
to własne doświadczenie.”
- Walter Scott

Doświadczenie zdobyte przez naszych pracowników i ich zaangażowanie w realizację powierzonych zadań skutkuje świadczeniem przez nas usług dla ponad 50 podmiotów gospodarczych oraz szeregu osób fizycznych.

„Zawsze wolę zaufać najlepszemu ze wszystkich - to taka oszczędność czasu.”
- Rudyard Kipling

Dlatego współpracując z nami wybieracie Państwo profesjonalizm i najwyższą jakość usług.

aktualizacja dn. 13-04-2018 (administrator)

 

 

 

Menu w dniach

13  -  22  IV  2018

 

 

 

CENTRALNA KUCHNIA - AMP, Bufet LTT

 

 

 

PIĄTEK (13.04)
• 400ml żurek z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml żurek z ziemniakami, ok. 140g kiełbasa biała, 130g chleb
• 120g ryba panierowana (Dorsz), 150g surówka z kapusty czerwonej lub sos grecki, 130g chleb
• 2x50g filety mielone, 150g sos staropolski, 150g surówka z warzyw mieszanych, 200g kasza
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 50g ser żółty, 60g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt. bułki, 200ml herbata


SOBOTA (14.04)
• 400ml zupa grzybowa z makaronem, 100g rumsztyk wieprzowo-wołowy, 130g chleb
• 100g filet ze schabu z jarzyną, 150g kapusta gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 110g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


NIEDZIELA (15.04)
• 400ml zupa grochowa z ziemniakami, 120g kiełbasa cienka, 130g chleb
• 100g kotlet drobiowy panierowany, 150g buraki gotowane, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 70g wędlina, 2 szt. serek „ser-top”, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


PONIEDZIAŁEK (16.04)
• 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml potrawka z żołądków drobiowych, 130g chleb
• 100g/150g pieczeń wieprzowa w sosie własnym, 150g sałatka „Colesław”, 130g chleb
• 100g eskalopka wieprzowa mielona, 150g marchewka z groszkiem, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. pasztecik, 20g masło, 70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


WTOREK (17.04)
• 400ml zupa fasolowa z makaronem
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa fasolowa z makaronem, 120g boczek gotowany, 130g chleb
• 100g/150g gulasz wieprzowy w sosie, 100g ogórek konserwowy, 200g kasza
• 100g stek mielony z cebulą, 70g kiełbasa śląska, 150g kapusta gotowana, 130 chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 100g sałatka z selera konserwowego, 20g masło, 70g wędlina, 2 szt. bułki, 200ml herbata


ŚRODA (18.04)
• 400ml zupa ogórkowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa ogórkowa z ziemniakami, 1 szt. burger
• 100g schab po florencku, 150g buraki gotowane, 130g chleb
• 100g/150g kurczak w sosie słodko kwaśnym, 200g ryż
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 60g salceson, 60g wędlina, 30g chrzan, 20g masło, 2 szt. bułki, 200ml herbata


CZWARTEK (19.04)
• 400ml kapuśniak z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml kapuśniak z ziemniakami, 3 szt. parówki, 130g chleb
• 120g/150g pierś w sosie jarzynowym, 150g sałatka z kapusty biało- czerwonej, 130g chleb
• 300g fasolka po bretońsku, 80g wieprzowina mielona, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek do chleba, 20g masło, 60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


PIĄTEK (20.04)
• 400ml zupa brokułowa z ziemniakami
---------------------------------------------------------------------------------------------------
• 400ml zupa brokułowa z ziemniakami, 300g pierogi z serem, 130g chleb
• 120g ryba panierowana (Dorsz), 150g surówka z kapusty kiszonej, 130g chleb
• 120g roladka z pieczarkami, 150g sos pieczarkowy, 200g kasza, 150g surówka z marchwi
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 100g pasta z jaj, 20g masło, 70g wędlina, 2 szt. bułki, 200ml herbata


SOBOTA (21.04)
• 400ml krupnik z ziemniakami, 150g żeberko, 130g chleb
• 120g koperta ze schabu z wędliną i serem, 150g marchewka gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 1 szt. serek topiony hochland, 20g masło,70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata


NIEDZIELA (22.04)
• 400ml zupa pomidorowa z ryżem, 1 szt. udko, 130g chleb
• 100g stek bity z pieczarkami, 150g kapusta gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
• 50g ser żółty, 60g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki, 200ml herbata

 

 

 

*Możliwe występowanie alergenów: gluten, skorupiaki, jaja, ryby, orzeszki ziemne, soja, laktoza, orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, łubin, mięczaki