Menu w dniach 03.11.2023 - 10.12.2023
Niedziela (03.12)
1. 100/150g frykadelki w sosie staropolskim, 150g surówka z kapusty kiszonej,200g kasza
2. 100g filet drobiowy w sezamie, 150g kapusta biała gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 50g ser żółty,60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 20g masło, 2szt. bułki, 200ml herbata
Poniedziałek (04.12)
1. 400ml zupa fasolowa z makaronem, 100g eskalopka wieprzowa,130g chleb
2. 100/200g kurczak w sosie sodko -kwaśnym, 200g ryż
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 70g ser biały plastry, 50g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt. bułki, 200ml herbata
Wtorek (05.12)
1. 400ml zupa pieczarkowa z zacierką , 300g pyzy z mięsem, 80g chleb
2. 300g bigos,100g sznycel,130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 60g pieczeń rzymska , 50g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt.bułki , 200ml herbata
Środa (06.12)
1. 400ml zupa gulaszowa z ziemniakami, 1szt. Hot-Dog
2. 120g koperta ze schabu z wędliną i serem, 150g kapusta gotowana, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 100g sałatka warzywno -serowa, 70g wędlina ,30g dodatek warzywny , 20g masło, 2szt. bułki, 200ml herbata
Czwartek (07.12)
1. 200g kiełbasa z rusztu z cebulą, 20g musztarda ,20g ketchup,200ml herbata,130g chleb
2. 350g gołąbki z mięsem i ryżem, 150g sos pomidorowy, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 1 ½ jajko gotowane , 50g sos chrzanowy,70g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt.bułki, 200ml herbata
Piątek ( 08.12)
1. 400ml zupa jarzynowa z ziemniakami, 300g makaron penne z suszonymi pomidorami i szpinakiem, 80g chleb
2. 120/150g roladka drobiowa z pieczarkami i serem w sosie , 150g sałatka z buraków, 200g ryż
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 100g sałatka śledziowa , 70g ser żółty, 30g dodatek warzywny, 2szt bułki,20g masło 200 ml herbata
Sobota(09.12)
1. 400ml zupa ziemniaczana zasmażana, 300g pierogi z kapustą i mięsem,80g chleb
2. 100/150g karczek pieczony w sosie, 150g sałatka z kapusty czerwonej, 130g chleb
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 60g Ser topiony plastry, 50g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt. bułki, 200ml herbata
Niedziela (10.12)
1. 400ml zupa wiejska z ziemniakami, 100g brizol z cebulą,130g chleb
2. 100/150g gulasz wieprzowy w sosie, 100g ogórek kiszony, 200g kasza
ZESTAW ŚNIADANIOWY
3. 1szt. pasztecik,70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 20g masło, 2szt. bułki, 200ml herbata
Nasze punkty gastronomiczne
L.p |
Nazwa punktu |
Wydział Spółka |
Lokalizacja |
GODZINY PRACY BUFETÓW |
||
I ZMIANA |
II ZMIANA |
III ZMIANA |
||||
1 |
Bar 3 |
BWG |
budynek administracyjno - socjalny |
czynne 7.30 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 12.00 |
czynne 15.30 - 17.30 |
czynne 0.10 - 2.00 |
2 |
Bar 10 |
Koksownia |
budynek wolno stojący |
czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00 |
czynne 16.00 - 18.00 |
nieczynne posiłki wydawane w formie catering |
3 |
Bar 11 |
BWZ |
budynek administracyjno - socjalny |
czynne 7.45 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00 |
nieczynne |
nieczynne |
4 |
Bar 14 |
Tubular |
budynek administracyjno - socjalny |
czynne 8.00 - 14.30 przerwa porządkowa 11.00 - 12.30 |
czynne 16.30 - 18.30 uzgodnone z wydziałem |
nieczynne posiłki wydawane w formie catering |
5 |
Bar 16 |
wielkie piece |
budynek administracyjno - socjalny |
czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 11.30 |
posiłki wydawane w formie catering |
nieczynne posiłki wydawane formie catering |
6 |
Bar 19 |
BGW |
budynek administracyjny |
czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00 |
nieczynne |
nieczynne |
7 |
Bar LTT |
budynek administracyjny |
brama nr 2 |
czynne 8.30 - 14.45 przerwa porządkowa 11.00 - 11.30 |
nieczynne |
nieczynne |
8 |
Kiosk nr n1 |
BWZ |
hala ocynkowni |
wydawanie posiłków 8.00 - 9.30 |
wydawanie posiłków 18.00 - 19.30 |
wydawanie posiłków 00.00 - 1.30 |
9 |
Kiosk nr 2 |
BWZ |
hala karoseryjna |
wydawanie posiłków 7.30 - 9.30 |
wydawanie posiłków 17.15 - 18.30 |
wydawanie posiłków 00.00 - 01.30 |
10 |
Kiosk nr 3 |
BWZ |
hala karoseryjna |
wydawanie posiłków 7.30 - 9.30 |
wydawanie posiłków 17.15 - 18.30 |
wydawanie posiłków 23.40 - 00.30 |