Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close

 

 



Menu w dniach 14.08.2022 - 21.08.2022

 

 

 

 

Niedziela (14.08)


1.       400ml żurek z ziemniakami , 3szt. parówki cienkie ,130g chleb

2.       100g filet drobiowy w płatkach kukurydzianych ,150g marchewka gotowana,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY


3.       70g wędlina ,20g masło,2 szt. serek ,,ser-top’’,50g dodatek warzywny,2szt bułki , 200ml herbata


Poniedziałek (15.08)


1.       400ml paprykowa z ziemniakami,100g eskalopka wieprzowa, 130g chleb

2.       100/150g schab pieczony w sosie,150g sałatka ,,colesław’’,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY


3.       110g wędlina  mieszana,20g masło,50g dodatek warzywny, 2szt.bułki , 200ml herbata


Wtorek ( 16.08)


1.    100/200g kurczak po chińsku,200g ryż

2.  100/150g bitka ze schabu w sosie,150g surówka z kapusty kiszonej,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY


3.    1 szt.serek almette, 70g wędlina , 20g masło, 50g dodatek warzywny,  200ml herbata, 2szt bułki

 

Środa (17.08)


1.       400ml grochowa z makaronem,1szt.,,hot-dog’ ’80g chleb

2.       300g bigos ,100g sznycel, 130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY


3.        70g wędlina, 20g masło ,100g pasta z jaj,30g dodatek warzywny, 2szt.bułki,  200ml herbata

4.       400g pierogi z kapustą i mięsem(pakowane)

 

Czwartek ( 18.08)


1. 400ml flaczki wołowe,130g chleb

2.  100g kotlet schabowy,150g marchewka gotowana,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

 

3.      50g wędlina ,60g serek topiony plastry, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt.bułki, 200ml herbata           

4.   400g naleśniki z serem (pakowane po 4 szt.)  


Piątek ( 19.08)


1.       400ml ogórkowa z ziemniakami, 300g łazanki z kapustą i pieczarkami,130g chleb

2.       120/150g roladka ze szpinakiem  w sosie koperkowym,150g sałatka z buraków,200g ryż

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY


3.       70g wędlina,  20g masło,100g sałatka z tuńczyka, 30g dodatek warzywny, 2szt bułki, 200ml herbata

 

Sobota (20.08)


1.      100/150g gulasz jarzynowo-paprykowy w sosie,200g kasza ,100g ogórek kiszony

2.      100g stek mielony z cebulą, 70g kiełbasa śląska,150g kapusta gotowana ,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY


3.       70g wędlina  ,1 szt. pasztecik z drobiu, 50g dodatek warzywny, 20g masło, 2szt bułki ,200ml herbata 

 

Niedziela (21.08)


1.       400ml fasolowa z makaronem, 120g boczek gotowany,130g chleb

2.       120g kieszonka  ze schabu z pieczarkami ,150g buraczki gotowane,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY


3.       60g wędlina ,50g ser żółty ,20g masło,50g dodatek warzywny,2szt bułki , 200ml herbata



Nasze punkty gastronomiczne 



L.p

Nazwa punktu

Wydział  Spółka

Lokalizacja

GODZINY PRACY BUFETÓW

I   ZMIANA

II  ZMIANA

III   ZMIANA

1

Bar 3

BWG

budynek administracyjno - socjalny

czynne 7.30 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 12.00

czynne 15.30 - 17.30

czynne  0.10 - 2.00 

2

Bar 10

Koksownia

budynek wolno stojący

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

czynne 16.00 - 18.00

nieczynne                  posiłki wydawane w formie catering

3

Bar 11

BWZ

budynek administracyjno - socjalny

czynne 7.45 - 14.00  przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

nieczynne

nieczynne

4

Bar 14

Tubular

budynek administracyjno - socjalny

czynne 8.00 - 14.30  przerwa porządkowa 11.00 - 12.30

czynne 16.30 - 18.30 uzgodnone z wydziałem

nieczynne             posiłki wydawane w formie catering

5

Bar 16

wielkie piece

budynek administracyjno - socjalny

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 11.30

posiłki wydawane w formie catering

nieczynne             posiłki wydawane formie catering

6

Bar 19

BGW

budynek administracyjny

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

nieczynne

nieczynne

7

Bar LTT

budynek administracyjny

brama nr 2

czynne 8.30 - 14.45 przerwa porządkowa 11.00 - 11.30

nieczynne

nieczynne

8

Kiosk nr n1

BWZ

hala ocynkowni

wydawanie posiłków  8.00 - 9.30

wydawanie posiłków 18.00 - 19.30

wydawanie posiłków 00.00 - 1.30

9

Kiosk nr 2

BWZ

hala karoseryjna

wydawanie posiłków  7.30  - 9.30

wydawanie posiłków 17.15 - 18.30

wydawanie posiłków 00.00 - 01.30

10

Kiosk nr 3

BWZ

hala karoseryjna

wydawanie posiłków  7.30  - 9.30

wydawanie posiłków 17.15 - 18.30

wydawanie posiłków 23.40 - 00.30