Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close

Menu w dniach 29.09.2021 - 3.10.2021


W związku z ogłoszonym stanem epidemii informujemy, że od dnia 30.03.2020r. podjęto w porozumieniu z AMP decyzję o ograniczeniu ilości posiłków dla pracowników  do  dwóch  dziennie plus  posiłek  śniadaniowy. Takie działanie  ma na celu ograniczenie czasu przebywania przy linii wydawczej posiłków, a w konsekwencji zwiększenie zabezpieczenia personelu wydawczego i konsumentów.

 

 

 

 

Niedziela (26.09)


1.       400 ml grzybowa z makaronem,100g eskalopka wieprzowa,130 g chleb

2.       102/150g filet soute  w sosie węgierskim,150g sałatka z kapusty czerwonej,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       60g wędlina ,1 szt. serek do chleba, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki , 200ml.herbata 


Poniedziałek (27.10)


1.    400ml gulaszowa z ziemniakami ,1 szt.,,hot-dog’’ , 80g chleb

2.    100g kotlet schabowy,150g buraczki gotowane,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.     70g wędlina , 20 g masło ,1 szt serek hochland, 50 g dodatek warzywny, 2 szt bułki,  200 ml herbata

 

Wtorek(28.10)


1.       300 g bigos 100g sznycel,130g chleb

2.       100/150g gulasz wieprzowy w sosie,200g kasza ,100g ogórek kiszony

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70 g wędlina ,20g masło,100g sałatka z selera konserwowego ,30g dodatek warzywny, 2 szt. bułki ,200ml herbata  

4.       500 g pierogi ruskie (pakowane)

             

Środa (29.10)


1.       400ml fasolowa z makaronem ,100g brizol wołowo-wieprzowy, 130g chleb                

2.       100g schab po florencku,150g kapusta gotowana,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70g wędlina ,1 ½ szt. jajko 20g majonez, 20 g masło , 2 szt bułki , 200 ml herbata, 50g dodatek warzywny

4.       400g pierogi z kapustą i mięsem (pakowane)

  

Czwartek (30.10)


1.  100g filet drobiowy panierowany w płatkach kukurydzianych,150g marchewka gotowana,130g chleb

2.  200g kiełbasa zwyczajna z rusztu z cebulą,20g musztarda,20g ketchup.130g chleb,200ml herbata

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.     70 g wędlina ,1szt. pasztecik z drobiu, 20 g masło ,50g dodatek warzywny, 2 szt. bułki , 200ml herbata

4.    400g pierogi z serem (pakowane)

 

Piątek (1.10)


1.       400ml brokułowa z ziemniakami,300g łazanki  z kapustą i mięsem,130g chleb

2.       120 g Dorsz panierowany  , 150 g  surówka z kapusty kiszonej  lub sos grecki, 130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       60g ser topiony plastry, 20 g masło,50g wędlina,50g dodatek warzywny,200ml herbata , ,2szt. bułki         

 

Sobota (2.10)


1.   400ml pomidorowa z ryżem,1szt. udko z kurczaka, 130 g chleb

2.    120/150g zraz zawijany ze schabu z pieczarkami w sosie,150g ,,colesław’’130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       60 g wędlina ,50g ser żółty, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki , 200ml. herbata   

 

Niedziela (3.10)


1.       400ml kapuśniak z ziemniakami,150 g żeberko wiep.130g chleb

2.      2*50g filety mielone ,150g sos staropolski,150g sałatka z warzyw mieszanych,130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.        110g wędlina mieszana ,20g masło,50g dodatek warzywny,2szt. bułki,200ml herbata