Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close

Menu w dniach 20.09.2020 - 27.09.2020


W związku z ogłoszonym stanem epidemii informujemy, że od dnia 30.03.2020r. podjęto w porozumieniu z AMP decyzję o ograniczeniu ilości posiłków dla pracowników  do  dwóch  dziennie plus  posiłek  śniadaniowy. Takie działanie  ma na celu ograniczenie czasu przebywania przy linii wydawczej posiłków, a w konsekwencji zwiększenie zabezpieczenia personelu wydawczego i konsumentów.


 

Informujemy , że od   dnia  14.09.2020 r. czynny  jest Bufet LTT  z nowym   system wydawania posiłków ( dania na wynos ) .

 

 

  

Niedziela (20.09)


1.       400 ml paprykowa z ziemniakami ,100 g eskalopka wieprzowa,130 g chleb

2.       100 g stek bity z cebulą, kapusta gotowana,130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70 g wędlina ,1 szt. serek almette, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki , 200 ml.herbata 


Poniedziałek (21.09)


1.       400ml kapuśniak z ziemniakami,2 szt. serdelki ,130g chleb

2.  2*50g filety mielone,150g sos staropolski,150g sałatka z warzyw mieszanych,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       1 szt. serek  topiony Hochland, 70 g wędlina, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny, 2 szt bułki,200 ml. herbata

 

Wtorek (22.09)


1.    400 ml potrawka z żołądków drobiowych,130 g chleb

2.    100 g kotlet schabowy,150g buraczki gotowane,130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.    1 ½ jajko, 20 g majonez , 70 g wędlina ,20 g masło, 2 szt. bułki , 200 ml herbata, 50g dodatek warzywny

4.    400 g pierogi z kapustą i pieczarkami (pakowane)

             

Środa (23.09)


1.       400 ml gulaszowa z ziemniakami,1szt,,hot-dog’’ 80 g chleb

2.       300 g fasolka po bretońsku ,80g wieprzowina mielona, 130 g chleb             

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       50 g ser żółty ,60 g wędlina, 20 g masło , 2 szt bułki , 200 ml herbata, 50 g dodatek warzywny                          

4.       400 g pierogi z kapustą i mięsem(pakowane)

 

Czwartek (24.09)


1.       400 ml fasolowa z makaronem,150 g kiełbasa śląska,130 g chleb

2.       120 g kieszonka ze schabu z pieczarkami,150 g kapusta gotowana,130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70 g wędlina ,100g sałatka meksykańska, 20 g masło,  2 szt. bułki , 200 ml herbata

4.       500 g pierogi  ruskie(pakowane )

 

Piątek (25.09)


1.       400 ml.brokułowa z ziemniakami,300 g pierogi z serem, 130 g chleb

2.       120 g Dorsz panierowany  , 150 g surówka z kiszonej kapusty lub sos grecki, 130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.        70 g . ser biały plastry,60 g  wędlina ,50 g dodatek warzywny, 20 g masło , 2szt. bułki , 200 ml .herbata

 

Sobota (26.09)


1.       400 ml żurek z ziemniakami, 100 g sztuka mięsa ,  130 g chleb

2.       120/150 roladka z pieczarkami w sosie pieczarkowym,150 g surówka z marchewki,130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.         70 g wędlina  , 1 szt. pasztecik z drobiu,20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki ,  200 ml herbata 

 

Niedziela (27.07)


1.       150/150 g żeberko wieprzowe w sosie,150 g sałatka z ogórków kiszonych,130 g chleb

2.      100 g filet drobiowy w płatkach kukurydzianych, 150 g marchewka gotowana,130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       110 g wędlina mieszana, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki , 200ml.herbata