Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close

Menu w dniach 29.11.2020 - 6.12.2020


W związku z ogłoszonym stanem epidemii informujemy, że od dnia 30.03.2020r. podjęto w porozumieniu z AMP decyzję o ograniczeniu ilości posiłków dla pracowników  do  dwóch  dziennie plus  posiłek  śniadaniowy. Takie działanie  ma na celu ograniczenie czasu przebywania przy linii wydawczej posiłków, a w konsekwencji zwiększenie zabezpieczenia personelu wydawczego i konsumentów.

 

 

 

Niedziela (29.11)


1.       400ml krupnik z ziemniakami,150g żeberko wieprzowe,130 g chleb

2.      120/150 roladka z pieczarkami w sosie pieczarkowym ,150g surówka z marchewki,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.     60g wędlina, 20 g masło ,1szt serek do chleba, 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki , 200ml.herbata 


Poniedziałek (30.11)


1.       400ml pomidorowa z ryżem,1szt. udko z kurczaka, 130 g chleb

2.       100g kotlet schabowy panierowany,150g kapusta gotowana ,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70g wędlina, 1 szt. pasztecik z drobiu, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny, 2 szt bułki, 200 ml herbata

4.       400g pierogi z kapustą i mięsem (pakowane)

 

Wtorek (1.12)


1.    400ml żurek z ziemniakami,100g sztuka mięsa wieprzowa,130g chleb

2.    300g fasolka po bretońsku,80g wieprzowina mielona ,130g chleb

  

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.  70 g wędlina ,20g masło,1 ½ szt jajko,20g majonez,50g dodatek warzywny 2 szt. bułki , 200ml herbata 

 

Środa (2.12)


1.       400ml gulaszowa z ziemniakami, 1szt. hot-dog, 80g chleb                

2.       120g kieszonka ze schabu z pieczarkami,150g kapusta gotowana,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70g wędlina,100g sałatka z selera konserwowego,20 g masło , 2 szt bułki , 200 ml herbata,

     

Czwartek (3.12)


1.       400ml grochowa z makaronem, 100g antrykot wieprzowo-wołowy z  cebulą

2.       100/150g karczek pieczony w sosie ,150g sałatka z ogórków kiszonych,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       70 g wędlina , 20 g masło,1szt.serek hochland ,50g dodatek warzywny,   2 szt. bułki , 200ml herbata

 

Piątek (4.12)


1.       400 ml brokułowa z ziemniakami, 300g pierogi z serem, 130 g chleb

2.       120 g Dorsz panierowany  , 150g surówka z kapusty kiszonej lub sos grecki, 130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       120/100/1szt śledź po japońsku , 130g chleb,200ml. herbata

        

Sobota (5.12)


1.       100g Schab duszony z jarzyną,150g buraczki gotowane,  130 g chleb

2.      2*50g filety mielone,150g sos staropolski,150g sałatka z kapusty czerwonej,130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       60 g wędlina ,50g ser żółty, 20 g masło , 50 g dodatek warzywny , 2 szt bułki 200ml. herbata   

 

Niedziela (6.12)


1.       400ml kapuśniak z ziemniakami,3szt.parówki cienkie,130 g chleb

2.       100g kotlet drobiowy  panierowany,150g marchewka gotowana, 130 g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       50g wędlina,60g ser topiony plastry,20g masło,50g dodatek warzywny,2 szt. bułki, 200ml herbata