Strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.

close

 

 

 

Menu w dniach 03.11.2023 - 10.12.2023


 

 

 

Niedziela (03.12)


1.          100/150g frykadelki w sosie staropolskim, 150g surówka z kapusty kiszonej,200g kasza

2.         100g filet drobiowy w sezamie, 150g kapusta biała gotowana, 130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       50g ser żółty,60g wędlina, 50g dodatek warzywny, 20g masło, 2szt. bułki, 200ml herbata


 

Poniedziałek (04.12)


1.          400ml zupa fasolowa z makaronem, 100g eskalopka wieprzowa,130g chleb

2.           100/200g kurczak w sosie sodko -kwaśnym,  200g ryż

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.          70g ser biały plastry, 50g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt. bułki, 200ml herbata

 

Wtorek (05.12)


1.        400ml zupa pieczarkowa z zacierką , 300g pyzy z mięsem, 80g chleb

2.     300g bigos,100g sznycel,130g chleb

     

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.      60g pieczeń rzymska , 50g wędlina, 20g masło, 50g dodatek  warzywny, 2szt.bułki , 200ml herbata 

                                

Środa (06.12)


1.   400ml zupa gulaszowa z ziemniakami, 1szt.  Hot-Dog

2.        120g koperta ze schabu  z wędliną i serem, 150g kapusta gotowana, 130g chleb

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY   

3.         100g sałatka warzywno -serowa, 70g wędlina  ,30g dodatek warzywny , 20g masło,  2szt. bułki, 200ml herbata

 

Czwartek (07.12)


1.       200g kiełbasa z rusztu z cebulą, 20g musztarda ,20g ketchup,200ml herbata,130g chleb

2.       350g gołąbki  z mięsem i ryżem,  150g sos pomidorowy, 130g chleb

  

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       1 ½ jajko gotowane , 50g sos chrzanowy,70g wędlina,  20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt.bułki, 200ml herbata

               

           

Piątek ( 08.12)


1.       400ml zupa jarzynowa z ziemniakami, 300g makaron penne z suszonymi pomidorami i szpinakiem, 80g chleb

2.       120/150g roladka  drobiowa z pieczarkami  i serem w sosie , 150g sałatka z buraków, 200g ryż

     

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       100g sałatka śledziowa , 70g ser żółty, 30g dodatek warzywny, 2szt bułki,20g masło 200 ml herbata 

                  

Sobota(09.12)


1.       400ml  zupa ziemniaczana zasmażana, 300g pierogi z kapustą i mięsem,80g chleb

2.       100/150g karczek pieczony  w sosie,  150g sałatka z kapusty czerwonej,  130g chleb

              

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       60g Ser topiony  plastry, 50g wędlina, 20g masło, 50g dodatek warzywny, 2szt. bułki,  200ml herbata

 

Niedziela (10.12)


1.          400ml zupa wiejska z ziemniakami, 100g brizol z cebulą,130g chleb

2.         100/150g gulasz wieprzowy w sosie, 100g ogórek kiszony, 200g kasza

 

ZESTAW ŚNIADANIOWY

3.       1szt. pasztecik,70g wędlina, 50g dodatek warzywny, 20g masło, 2szt. bułki, 200ml herbata

 


Nasze punkty gastronomiczne 



L.p

Nazwa punktu

Wydział  Spółka

Lokalizacja

GODZINY PRACY BUFETÓW

I   ZMIANA

II  ZMIANA

III   ZMIANA

1

Bar 3

BWG

budynek administracyjno - socjalny

czynne 7.30 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 12.00

czynne 15.30 - 17.30

czynne  0.10 - 2.00 

2

Bar 10

Koksownia

budynek wolno stojący

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

czynne 16.00 - 18.00

nieczynne                  posiłki wydawane w formie catering

3

Bar 11

BWZ

budynek administracyjno - socjalny

czynne 7.45 - 14.00  przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

nieczynne

nieczynne

4

Bar 14

Tubular

budynek administracyjno - socjalny

czynne 8.00 - 14.30  przerwa porządkowa 11.00 - 12.30

czynne 16.30 - 18.30 uzgodnone z wydziałem

nieczynne             posiłki wydawane w formie catering

5

Bar 16

wielkie piece

budynek administracyjno - socjalny

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 10.30 - 11.30

posiłki wydawane w formie catering

nieczynne             posiłki wydawane formie catering

6

Bar 19

BGW

budynek administracyjny

czynne 8.00 - 14.00 przerwa porządkowa 11.00 - 12.00

nieczynne

nieczynne

7

Bar LTT

budynek administracyjny

brama nr 2

czynne 8.30 - 14.45 przerwa porządkowa 11.00 - 11.30

nieczynne

nieczynne

8

Kiosk nr n1

BWZ

hala ocynkowni

wydawanie posiłków  8.00 - 9.30

wydawanie posiłków 18.00 - 19.30

wydawanie posiłków 00.00 - 1.30

9

Kiosk nr 2

BWZ

hala karoseryjna

wydawanie posiłków  7.30  - 9.30

wydawanie posiłków 17.15 - 18.30

wydawanie posiłków 00.00 - 01.30

10

Kiosk nr 3

BWZ

hala karoseryjna

wydawanie posiłków  7.30  - 9.30

wydawanie posiłków 17.15 - 18.30

wydawanie posiłków 23.40 - 00.30